Home
A tot Z |

Jobs

 
Stafmedewerker informatieveiligheid
Als specialist staat u OCMW’s en gemeentebesturen bij in de uitvoering van hun verplichtingen rond beveiliging van datanetwerken, o.a. in het kader van de aansluiting op de Kruispuntbank Sociale Zekerheid en het Rijksregister. De stafmedewerker speelt proactief en flexibel in op de ontwikkelingen binnen dit vakgebied en op de wijzigende behoeften van de leden.
Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
Stafmedewerker Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitszorg

KINA p.v. is op zoek naar een stafmedewerker Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitszorg om de OCMW's en gemeenten bij te staan bij het uittekenen van een gedragen Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitsbeleid.

Logistiek medewerker (SINE)

We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die zal instaan voor het onderhoud van de hotelkamers en burelen. De taken omvatten vooral poetsen, afstoffen, ramen zemen, de kamers in orde maken voor nieuwe gasten, enz…

Ploegbaas/praktijkdocent karweidienst
Voor onze karweidienst zijn wij op zoek naar een praktijkdocent/ploegbaas. In de karweidienst worden langdurig werklozen opgeleid tot ervaren vakmannen. De ploegbaas geeft leiding aan een kleine groep karweimannen, voert zelf de werken mee uit en geeft op basis van zijn ervaring opleiding aan de karweimannen tijdens hun werk.
Concessionaris brasserie-restaurant te Malle
Voor haar brasserie-restaurant te Antwerpsesteenweg 503 in Westmalle. Mooi gelegen, vlakbij de gekende Trappisten. Een toeristische trekpleister in een groene omgeving, met fiets- en wandelmogelijkheden. Het restaurant is mooi en compleet ingericht, met een mogelijkheid tot meer dan 80 zitplaatsen (a.d.h.v. compartimentering met eiken schuifdeuren), een volledig ingerichte keuken, een terras voor- en achteraan, een verwarmde schuur, een buitenspeeltuin en een parking. 
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap