Home
A tot Z |

Jobs

 
Stafmedewerker Interne audit
OCMW's bijstaan bij het beheersen van financiële, wettelijke en organisatorische risico's. Doelstelling van de uitoefening van de functie bestaat eruit een toegevoegde waarde te creëren bij de uitbouw van een efficiënte, effectieve, kwaliteitsvolle en ethische organisatie.
Consulent informatieveiligheid
Als specialist staat u OCMW’s en gemeentebesturen bij in de uitvoering van hun verplichtingen rond beveiliging van datanetwerken, o.a. in het kader van de aansluiting op de Kruispuntbank Sociale Zekerheid en het Rijksregister. De stafmedewerker speelt proactief en flexibel in op de ontwikkelingen binnen dit vakgebied en op de wijzigende behoeften van de leden.
Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
Projectmedewerker arbeidstrajectbegeleiding
Als projectmedewerker arbeidstrajectbegeleiding wordt u tewerkgesteld in het kader van een samenwerkingsovereenkomst sociale tewerkstelling tussen 8 leden-OCMW’s van KINA p.v. U begeleidt de cliënten van deze OCMW's naar een betere inschakeling in de maatschappij door hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen.
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap