BelRAI opleidingen: Sociaal Supplement

Opleidingen  |  BelRAI

Sinds 1 juni 2022 wordt het Sociaal Supplement gebruikt door diensten gezinszorg ter vervanging van het BEL-gegevens cliëntsysteem. Dit is een verplicht onderdeel van het sociaal onderzoek.

Het BelRAI Sociaal Supplement peilt specifiek naar de sociale context, de informele zorg en de leefomstandigheden van een persoon. Het Sociaal Supplement is bedoeld als aanvulling op de andere BelRAI instrumenten die eerder focussen op het fysiek, cognitief, psychisch en sociaal functioneren van de persoon zelf. Het supplement brengt de complexiteit van iemands zorgnoden nog beter in kaart

Om met BelRAI instrumenten te mogen werken, moeten de indicatiestellers verplicht een opleiding volgen en jaarlijks een intervisie bijwonen.

Prijs

Voor deelname aan een volledige opleidingsdag bedraagt het inschrijvingsgeld per deelnemer 90 euro voor leden (exclusief btw) en 100 euro (exclusief btw) voor niet-leden.

Contact

Heb je vragen over de opleidingsmomenten of over de BelRAI-instrumenten? Neem dan contact op met onze experten op vormingspunt@kina.be!

Schrijf je in

Inschrijven voor dit evenement is niet (meer) mogelijk. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten.

Datum

14 maart @ 09:00 - 16:30
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

One event on 14 december 2023 at 09:00

Locatie

Welzijnscampus KINA
Antwerpsesteenweg 503
2390 Malle

Prijs

€90 – €100

Contact

Team vormingspunt

vormingspunt@kina.be