BelRAI opleidingen: Sociaal Supplement (Online)

Opleidingen  |  BelRAI, Online

Sinds 1 juni 2022 wordt het Sociaal Supplement gebruikt door diensten gezinszorg ter vervanging van het BEL-gegevens cliëntsysteem. Dit is een verplicht onderdeel van het sociaal onderzoek.

Het BelRAI Sociaal Supplement peilt specifiek naar de sociale context, de informele zorg en de leefomstandigheden van een persoon. Het Sociaal Supplement is bedoeld als aanvulling op de andere BelRAI instrumenten die eerder focussen op het fysiek, cognitief, psychisch en sociaal functioneren van de persoon zelf. Het supplement brengt de complexiteit van iemands zorgnoden nog beter in kaart

Om met BelRAI instrumenten te mogen werken, moeten de indicatiestellers verplicht een opleiding volgen en jaarlijks een intervisie bijwonen.

De opleiding BelRAI Screener vindt digitaal plaats van 9u-16u.

Deelnemers ontvangen na inschrijving een vergaderlink via mail.

Prijs

Voor deelname aan een volledige opleidingsdag bedraagt het inschrijvingsgeld per deelnemer 170 euro voor leden (exclusief btw) en 200 euro (exclusief btw) voor niet-leden.

Contact

Heb je vragen over de opleidingsmomenten of over de BelRAI-instrumenten? Neem dan contact op met onze experten op vormingspunt@kina.be!

Schrijf je in

Inschrijven kan voor 10/10/2024.

 

 

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

17 oktober @ 09:00 - 16:00

Prijs

€170 – €200

Contact

Team vormingspunt

vormingspunt@kina.be