Dag van de Thuiszorg

Evenementen  |  Plaatsen beperkt

Programma

Als medewerker van een thuiszorgdienst besteed je veel tijd aan het zorgen voor een ander. Op de Dag van de Thuiszorg zorgen we graag voor jou! Op 21 november zetten we je in de bloemetjes met een lekkere lunch, leren we je iets bij over budgetteren en voegen we een vleugje humor toe met een improvisatietheater.

Budgetteren – Budget in Zicht
De laatste jaren zijn een financiële uitdaging geweest voor vele mensen: de coronacrisis en energiecrisis hebben hun impact achtergelaten. Deze lezing leert je hoe je een budget opstelt en hoe je een cliënt hierin kan ondersteunen, met bijzondere aandacht voor financieel welzijn, schaarste en financiële stress. Je krijgt handvaten mee die je zowel professioneel als privé kan toepassen.

Improvisatietheater – Gepelde Panda‘s

De Gepelde Panda’s voorzien een aantal improvisatiegames die gevuld zijn met humor. Zonder voorbereiding, tekst of script, en met jullie input, beleven ze o.a. een dag uit het leven van een verzorgende of poetsmedewerker. Elke scène is uniek, werd nog nooit eerder en meteen ook voor de laatste keer gespeeld.

Timing
12u00: onthaal en lunch
13u00: spreker
14u45: improvisatietheater
15u45: afsluitende babbel
16u30: einde

Vorming

De deelname aan de Dag van de Thuiszorg kan worden geregistreerd als vorming. Op vraag kan na afloop een vormingsattest bezorgd worden.

Schrijf je in

Gelieve per bestuur het exacte aantal deelnemers in te schrijven vóór 18 oktober 2024.

Contactgegevens verantwoordelijke(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

21 november @ 12:00 - 16:30

Locatie

GC Den Boomgaard
Antwerpsesteensweg 43
2530 Ranst

Prijs

€50

Contact

Elena Heremans
Lokaal sociaal beleid

lokaalsociaalbeleid@kina.be