Infosessie Zorgboerderij

Infosessie  |  Noodopvang, Zorgboerderij

KINA wordt momenteel jaarlijks geconfronteerd met 6000 tot 8000 noodnachten.  Daar we de laatste jaren merken dat ook de sociale diensten op heel wat grenzen botsen en ook bij hen de werkdruk blijft oplopen, proberen we zo flexibel mogelijk mee te gaan in een verlenging van de termijnen. Maar, we merken echter dat de verblijfduur van cliënten in onze crisisopvang blijft stijgen waarbij dit soms oploopt tot maanden. Dagelijks botsen we op een totale bezetting van onze bedden, waardoor we aan de alarmbel moeten trekken en wat flexibiliteit in duurtijd moeten gaan terugschroeven om terug te komen tot ons hoofddoel, namelijk ‘crisisopvang’.

Als alternatief voor onze crisisopvang is er onze zorgboerderij. Dit project wordt speciaal voorzien voor cliënten die nood hebben aan een langdurig verblijf (4 tot 6 maanden), gekoppeld aan een activeringstraject met aandacht voor dagbesteding, structuur en samenleven.

Om onze OCMW-leden de kans te geven om zich te informeren over de werking van dit project op onze zorgboerderij en hun vragen te beantwoorden, organiseert KINA infosessies op haar zorgboerderij!

Wij kijken er naar uit jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Let op: de infomomenten op 8 en 15 december zijn al volzet.

Neem alvast een kijkje op onze website voor meer info (www.kina.be).

Schrijf je in

Inschrijven voor dit evenement is niet (meer) mogelijk. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten.

Datum

15 december 2022 @ 13:00 - 15:00
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

One event on 8 december 2022 at 13:00

One event on 15 december 2022 at 13:00

One event on 22 december 2022 at 13:00

Locatie

Zorgboerderij Boechout
Hellestraat 65
2530 Boechout

Contact

Team Zorgboerderij
Zorgboerderij

boerderij@kina.be