KIJKuit Crisisopvang (arr. Turnhout)

Wat doet onze crisisopvang?

Al meer dan 30 jaar bieden we met onze crisisopvang ondersteuning aan OCMW’s en eerstelijnshulpverleners die geconfronteerd worden met cliënten die zich in een psychosociale crisissituatie bevinden en op deze manier zonder dak boven het hoofd komen te zitten. Met ons permanentiesysteem en gezamenlijke noodbedden zorgen we voor een aanvullend systeem aan de bestaande reguliere hulpverleningsinitiatieven. We voorzien een laatste vangnet voor die mensen die door de mazen van het net vallen. Op deze manier richten we ons tot een maatschappelijk zeer kwetsbare doelgroep.

Waarom organiseren we deze KijkUit momenten?

Tijdens de dagelijkse contacten met de sociale diensten van onze aangesloten OCMW’s merken we dat er interesse is in een infomoment ter plaatse in ons crisishotel te Malle. Daarnaast willen we ook tegemoetkomen aan de vele nieuwe personeelsleden binnen de sociale diensten die onze werking graag beter willen leren kennen alsook collega’s die graag de werking van onze crisisopvang willen opfrissen of antwoorden willen op bepaalde vragen.

Wat kan je verwachten?

Graag lichten wij onze algemene werking persoonlijk toe aan onze aangesloten lokale besturen binnen het arrondissement Turnhout. Hiervoor organiseren wij 2 infosessies gekoppeld aan een rondleiding in de crisisopvang. Op deze manier kan je de werking van de crisisopvang beter leren kennen en kan je een beter beeld vormen van hoe een verblijf voor één van je cliënten
verloopt in de crisisopvang. Ook verzamelen we op dit moment jullie input om onze dienstverlening te verbeteren.

Schrijf je in

Inschrijven kan tot 31/05 (voor sessie 4/06) en 1/11 (voor sessie 7/11)

Contactgegevens verantwoordelijke(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

4 juni @ 14:00 - 16:00
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

One event on 7 november 2024 at 14:00

Locatie

Welzijnscampus KINA
Antwerpsesteenweg 503
2390 Malle

Contact

Joppe Brosens
Crisisopvang en Zorgboerderij

joppe.brosens@kina.be