KIJKuit Zorgboerderij

Wat doet onze zorgboerderij?

Al meer dan 30 jaar voorzien we in onze crisisopvang in Malle een kortdurende opvang van 1 tot 3 noodnachten voor een zeer kwetsbare doelgroep. Als alternatieve opvang
op middellange termijn baat KINA sinds enkele jaren een zorgboerderij uit. In dit unieke project in Vlaanderen vangen we een kwetsbare doelgroep op voor een periode van 4 tot 6 maanden en wordt er gewerkt aan activering in de ruime zin van het woord door: een zinvolle dagbesteding te voorzien, te ondersteunen in het zelfstandig wonen, het stimuleren van sociale en culturele re-integratie.

Waarom organiseren we deze KijkUit momenten?

Tijdens de dagelijkse contacten met de sociale diensten van onze aangesloten OCMW’s merken we dat er interesse is in een infomoment ter plaatse. Tijdens dit moment willen we (nieuwe) medewerkers van de lokale besturen meenemen in het verhaal en de praktische werking van de zorgboerderij om in een goede samenwerking deze dienstverlening mogelijk te maken en te kunnen antwoorden op hangende vragen.

Wat kan je verwachten?

Graag willen wij onze specifieke werking van de zorgboerderij persoonlijk toelichten aan onze leden. Hiervoor organiseren wij 1 infosessie gekoppeld aan een rondleiding op het domein. Op deze manier kan je de werking van de zorgboerderij beter leren kennen en kan je een beter beeld vormen van hoe een verblijf voor één van je cliënten verloopt. Ook verzamelen we op dit moment jullie input om onze dienstverlening te verbeteren.

Schrijf je in

Inschrijven kan voor 20/09.

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

26 september @ 14:00 - 16:00

Locatie

KINA Zorgboerderij
Hellestraat 65
2530 Boechout

Contact

Joppe Brosens
Crisisopvang en Zorgboerderij

joppe.brosens@kina.be