KOPop Dienstencheques

KOPop  |  Dienstencheques

Wat?

Lokale besturen die hun inwoners blijven ondersteunen met dienstencheques worden geconfronteerd met een uniek bestaansmodel, waarvoor specifieke regels gelden. Op dit Kennis Overleg Platform (KOPop) rusten we lokale besturen uit om de uitdagingen aan te gaan en te leren van elkaars aanpak.

Wat kan je verwachten?

Welzijnsvereniging KINA p.v. wil haar leden ondersteunen in het werken rond het thema ‘dienstencheques’ door een Kennis Overleg Platform (KOPop) te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten kan je collega’s ontmoeten van andere besturen, ervaringen delen en een grotere deskundigheid verwerven over het thema.

Hoe?

De bijeenkomsten richten zich op de actuele situatie, zoals nieuwe decreetswijzigingen en sensibiliseringscampagnes, maar behandelen ook verschillende thema’s in detail. Nieuw dit jaar is dat we één bijeenkomst een spreker uitnodigen om in de diepte in te zoomen op een thema.

Formule

KINA werkt met een jaarprogramma voor het KOPop Dienstencheques. Er worden vier bijeenkomsten per jaar georganiseerd tegen een vaste inschrijvingsprijs van 340 euro. Betaling gebeurt na ontvangst van een factuur.

Iedereen ontvangt van deze bijeenkomsten de documentatie en verslaggeving. Indien je een bepaalde bijeenkomst niet kan bijwonen, mag je altijd een vervanger sturen.

Schrijf je in

Inschrijven voor dit evenement is niet (meer) mogelijk. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten.

Datum

31 mei @ 09:00 - 12:00
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

One event on 31 mei 2024 at 09:00

One event on 8 november 2024 at 09:00

One event on 13 december 2024 at 09:00

Locatie

Welzijnscampus KINA
Antwerpsesteenweg 503
2390 Malle

Prijs

€340

Contact

Team Sociale Economie
Sociale economie

socialeeconomie@kina.be