KOPop Informatieveiligheid: Business Continuity Plan

KOPop  |  Informatieveiligheid & DPO

Wat?

De toenemende digitalisering introduceert risico’s maar ook opportuniteiten op vlak van informatieveiligheid. Lokale besturen moeten voortdurend hierop inspelen, wat een grote uitdaging vormt voor de organisatie. Met deze bijeenkomsten willen we jullie graag begeleiden door de belangrijkste uitdagingen samen te analyseren en aan te pakken.

Wat kan je verwachten?

Welzijnsvereniging KINA p.v. wil haar leden ondersteunen in het werken rond het thema ‘informatieveiligheid’ door een Kennis Overleg Platform (KOPop) te organiseren. Tijdens deze bijeenkomst kan je collega’s van andere besturen ontmoeten, ervaringen delen en een grotere deskundigheid verwerven over het thema.

Workshop Business Continuity Plan (BCP):

Het voorzien van continuïteit in de dienstverlening is van essentieel belang voor lokale besturen, daarom gaan we in deze bijeenkomst aan de slag met het opmaken van een BCP.

Formule

KINA organiseert één KOPop informatieveiligheid per jaar, indien nodig zal KINA dit aanbod verder uitbreiden. De inschrijvingsprijs bedraagt 85 euro. Betaling gebeurt na ontvangst van een factuur.

Iedereen ontvangt van deze bijeenkomst de documentatie en verslaggeving.

Schrijf je in

Inschrijven voor dit evenement is niet (meer) mogelijk. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten.

Datum

28 maart @ 13:30 - 16:30

Locatie

Welzijnscampus KINA
Antwerpsesteenweg 503
2390 Malle

Prijs

€85

Contact

Team Informatieveiligheid & DPO
Gegevensbescherming en Informatieveiligheid

dpo@kina.be