KOPop Mantelzorg

KOPop  |  Mantelzorg

Wat?

Mantelzorg is een hoeksteen in onze zorg voor anderen en bestaat in veel verschillende vormen. Vaak vallen deze mantelzorgers zelf uit de boot en worden ze onvoldoende herkend, erkend en ondersteund. Lokale besturen kunnen een actieve rol opnemen en een mantelzorgbeleid uitwerken dat op sociaal, financieel, psychologisch,… vlak rekening houdt met hun mantelzorgers.

Wat kan je verwachten?

Welzijnsvereniging KINA p.v. wil haar leden ondersteunen in het werken rond het thema ‘mantelzorg’ door een Kennis Overleg Platform (KOPop) te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten kan je collega’s ontmoeten van andere besturen, ervaringen delen en een grotere deskundigheid verwerven over het thema.

Bijeenkomst 1: Bouwstenen en reflectiekader voor een sterk mantelzorgbeleid

Bijeenkomst 2: Aan de slag met het mantelzorgbeleid: stappenplan

Hoe?

De KOPop momenten worden mee vormgegeven door de deelnemers. De inhoud kan wijzigen naargelang de vragen.

Formule

KINA werkt met een jaarprogramma voor het KOPop mantelzorg. Er worden twee bijeenkomsten per jaar georganiseerd tegen een vaste inschrijvingsprijs van 160 euro. Betaling gebeurt na ontvangst van een factuur.

Iedereen ontvangt van deze bijeenkomsten de documentatie en verslaggeving. Indien u een bepaalde bijeenkomst niet kan bijwonen, mag u altijd een vervanger sturen.

Schrijf je in

Inschrijven voor dit evenement is niet (meer) mogelijk. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten.

Datum

13 mei @ 13:30 - 16:30
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

One event on 21 oktober 2024 at 13:30

Locatie

Welzijnscampus KINA
Antwerpsesteenweg 503
2390 Malle

Prijs

€160

Contact

Team vormingspunt

vormingspunt@kina.be