Karweidienst

Heb je nood aan een helpende hand? Wij helpen jou graag verder!

Een initiatief om mensen opnieuw kansen te bieden op de arbeidsmarkt…

De karweidienst is een sociaal economisch initiatief dat erkend is door de Vlaamse Regering in het kader van het Decreet Lokale Diensteneconomie van 22/11/2013 en de bijhorende uitvoeringsbesluiten.

Gesteund door de overheid, bouwt de lokale diensteneconomie een lokale dienst uit dat aansluit bij maatschappelijke evoluties en noden. Zo creëren we een dubbele maatschappelijke meerwaarde:

  • de inschakeling en begeleiding van mensen uit kansengroepen bevorderen
  • de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze diensten verankeren

Met dit initiatief richten wij ons tot werknemers met een verdere afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij er ingezet wordt op een kwaliteitsvolle begeleiding en een competentieversterkende inschakeling van deze mensen. Zo wordt de kans dat deze mensen naar de reguliere economie kunnen doorstromen, aanzienlijk vergroot.

Heb jij hulp nodig bij allerlei kleinere klussen in en rondom het huis? Wil jij onze medewerkers helpen groeien? Dan ben je aan het juiste adres bij onze karweidienst!

Wie kan van onze diensten gebruik maken?

  • Lokale besturen
  • OCMW’s
  • Verenigingen
  • Particulieren

Onze tarieven en werkwijze

De karweidienst werkt aan € 21,50 per manuur*. Een opdracht bedraagt minimaal 4 uren.

Er wordt een vergoeding aangerekend voor de vervoersonkosten van € 0,35 per kilometer. De afstand wordt berekend vanaf onze standplaats in Malle tot aan de plaats van de werkzaamheden. Indien andere verplaatsingen in functie van de opdracht gemaakt worden, geldt hetzelfde tarief.

Er wordt gevraagd aan de klant om zelf het nodige materiaal voor de uitoefening van de klussen te voorzien. Indien je niet beschikt over deze materialen, bekijken wij graag met jou de mogelijkheden.

Voor opdrachten die minder dan twee werkdagen duren, wordt een administratiekost aangerekend
van € 12,50. Deze kost valt weg van zodra je 15 manuren bij ons boekt of geboekt hebt.

*Indien u dat wenst, maken wij vooraf een (gratis) prijsindicatie  op of kunnen wij een medewerker van onze dienst vooraf ter plaatse laten komen om een offerte op maat uit te werken. Hiervoor wordt een kostprijs aangerekend van €19. Deze offertekost wordt mee opgenomen op uw uiteindelijke factuur, die u ontvangt na de uitgevoerde werken. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, bekijken wij samen met u of een offertebezoek al dan niet noodzakelijk lijkt.

Een sociaal tewerkstellingsinitiatief

De karweidienst is een initiatief dat erkend is door de Vlaamse Regering in het kader van het Decreet Lokale Diensteneconomie van 22/11/2013 en de bijhorende uitvoeringsbesluiten.

Wij werken volgens de vier grote principes van dit decreet:

Onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Karweidienst

Contactpersoon

Team Karweidienst

Vakgebied Karweidienst
E-mail karweidienst@kina.be

Een terugblik op werkjaar 2021

In werkjaar 2021 begeleidde KINA 6 voltijdse doelgroepmedewerkers binnen haar lokaal diensteneconomie project van de karweidienst.

Zij presteerden samen 5.552,5 uren bij 129 klanten.

Geef jij graag mensen kansen? Help jij mee onze karweimannen te groeien?

Wij kijken er naar uit jou te mogen helpen!

Contacteer ons hier!