Terugblik dag van de Thuiszorg 2023

Activiteiten  |  1 jaar geleden

Op 30 maart 2023 verwelkomden we naar jaarlijkse traditie (na een verplichte coronabreak) de thuiszorgmedewerkers van onze leden-OCMW’s op de Dag van de Thuiszorg.

Na de zware Covid-jaren vonden we het belangrijk om de medewerkers van de thuiszorgdiensten figuurlijk in de bloemetjes te zetten én hen eraan te herinneren hoe essentieel het is dat zij ook goed voor zichzelf zorgen. En wie kon deze boodschap beter brengen dan gezondheidscoach Sonja Kimpen?

Sonja gaf het beste van zichzelf en nam de medewerkers vol enthousiasme op sleeptouw in haar verhaal over ‘minder piekeren, meer energie’. Samen met gepersonaliseerde muziek, gebracht door Arne Vanhaecke, bracht ze een ode aan de medewerkers, of in de woorden van Sonja, haar “engelen”.

We verwelkomden iedereen met een lekkere lunch van broodjes, wraps, soep en dessertjes. Om af te sluiten kregen de deelnemers het boek “de 10 synergieprincipes” mee naar huis, geschreven door Sonja zelf. Hiermee kunnen de collega’s zelf aan de slag om zodoende de beste versie van zichzelf te worden, blijven én vol energie in het leven te staan.