Home
A tot Z |

Nieuws

Voortraject digibanken KINA gaat van start! feb 17 at 9:27
KINA is van start gegaan met een voortraject digibanken voor haar OCMW’s van Wijnegem, Zandhoven, Schelle, Essen, Kalmthout, Brecht, Schilde en Zoersel in samenwerking met VDAB, LIGO Antwerpen vzw (vroegere Centrum voor Basiseducatie Open School), LIGO regio Mechelen (vroegere centrum voor basiseducatie) en vzw Blenders/Digidak. Samen werken we nu aan een strategie voor de implementatie van ons lokale digibankproject en hopen we zo de digitale kloof mee te kunnen verkleinen.

Zorgboerderij KINA en schapenhouderij werken samen jan 24 at 9:01
Welzijnsvereniging KINA p.v., Kemp vzw en de stadsherder van Antwerpen zorgen via een mooie samenwerking voor meer biodiversiteit op de landbouwgronden van de zorgboerderij. 

Prettige feestdagen en een warm 2022 gewenst! dec 23
KINA wenst iedereen prettige feestdagen en een warm 2022. 

In memoriam Jan Hendrickx sep 07 at 3:36
Na een dappere strijd tegen zijn ziekte is onze directeur, Jan Hendrickx, op zondag 5 september op 62-jarige leeftijd overleden.

Belrai Screener 2021 - opleidingen! jan 21 at 1:14

BelRAI screener 2021 - Het instrument van de toekomst om de zorgnood van zorgbehoevenden in te schalen!

KINA organiseert in samenwerking met VVSG opleidingssessies voor indicatiestellers van onze lokale besturen. Heeft uw bestuur interesse in deelname? Schrijf dan snel in voor onze opleiding BelRAI screener via vormingspunt@kina.be.


Nieuwsbrief sociale economie - januari 2021 jan 18 at 11:14
Benieuwd naar wat er leeft in het werkveld van de sociale economie? In de Nieuwsbrief Sociale Economie van september 2020 kan je alle nieuwtjes en actuele ontwikkelingen terugvinden. 

Prettige feestdagen en een spoedige, bruisende heropstart voor 2021! dec 22 at 3:16

De kerstdagen zijn in aantocht en het nieuwe jaar staat voor de deur. Laten we 2020 snel achter ons laten en een nieuw jaar tegemoet gaan!

De COVID19-pandemie lijkt nog even aan te slepen, maar laten we hopen op een jaar dat spoedig voor meer levensplezier kan zorgen, een jaar waar we terug dichter bij onze familie, vrienden en collega’s kunnen staan, een jaar dat we terug kunnen beleven!

Maak er een knus eindejaar van, geniet van de kleine dingen tijdens de kerstdagen en tot in 2021!


Week van de duurzame gemeente - 18 tot 25 september 2020 sep 21 at 11:58

Van 18 tot 25 september 2020 vieren we de vijfde verjaardag van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s)  van de Verenigde Naties. Het uitgelezen moment om de SDG’s bekend te maken bij het bestuur, het personeel en de burgers van de gemeenten.


Nieuwsbrief regierol sociale economie - september 2020 sep 21 at 11:49
Benieuwd naar wat er leeft in het werkveld van de sociale economie? In de Nieuwsbrief Sociale Economie van september 2020 kan je alle nieuwtjes en actuele ontwikkelingen terugvinden.

Laten we onze mantelzorgers niet vergeten! jun 26
De maand juni staat in het teken van onze mantelzorgers. Op 23 juni 2020 was het namelijk de Dag van de Mantelzorger. De ideale moment om wat extra aandacht te hebben voor deze groep mensen die dag in dag uit voor een ander zorgt. 


Nieuwsbrief sociale economie april 2020 apr 01
Benieuwd naar wat er leeft in het werkveld van de sociale economie? In de Nieuwsbrief Sociale Economie van april 2020 kan je alle nieuwtjes en actuele ontwikkelingen terugvinden.

Wijkwerken in coronatijden – afspraken gebruikers mrt 31
Ben je een gebruiker van wijkwerken? De laatste dagen heb je waarschijnlijk het nieuws over het coronavirus opgevolgd en je ook afgevraagd wat de impact daarvan is op het wijk-werken.  Er is immers heel wat ongerustheid, zowel bij wijkwerkers als bij gebruikers.  
Wijkwerken Kina blijft actief; we trachten maximaal om de opdrachten te laten doorgaan, maar de coronamaatregelen om het virus in te perken treffen uiteraard ook ons.  Via deze weg willen we je graag informeren over de belangrijkste richtlijnen voor de volgende periode. 

 © 2020 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring