Home
A tot Z |

Terugblik succesvolle Dag van de Thuiszorg 2016!

Op 6 december 2016 organiseerde KINA p.v. de Dag van de Thuiszorg in GC Den Boomgaard in Ranst. Op deze ontspannende en leerrijke dag rond het thema ‘vriendschap’ zetten we alle poetsmedewerkers en verzorgenden van de deelnemende OCMW’s in de bloemetjes en wilden we hen bedanken voor hun dagelijkse onmisbare inzet. De aanwezigheid van maar liefst 215 poetsmedewerkers en verzorgenden maakte deze dag tot een groot succes.

Na een verwelkoming door de secretaris van het gast-OCMW Ranst, trakteerde klinisch ouderenpsycholoog Luc Van de Ven de deelnemers op een boeiende uiteenzetting over vriendschap en relaties bij ouderen. Aansluitend konden we genieten van de onderhoudende en toch ook ontroerende theatervoorstelling ‘Vriendinnen’. Het humoristische stuk vertelde het herkenbare levensverhaal van twee boezemvriendinnen wiens vriendschap ondanks tegenslagen en verdriet blijft standhouden.

Afsluiten deden we in stijl: alle genodigden konden genieten van een smakelijke lunch en ook de Sint had nog een lekkere attentie voorzien.

We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde editie, die niet mogelijk geweest was zonder de inzet van alle helpende handen. Graag willen we in het bijzonder de gemeente en het OCMW Ranst bedanken voor hun inspanningen om deze Dag van de Thuiszorg mee te doen slagen.


 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring