Home
Voorstelling Hotel
Troeven
Groene omgeving
Trappistenabdij
Bezienswaardigheden
Horeca in de buurt
Recreatie
Online reservering
Links
Contact

Recreatie

Waterrecreatie
Hotel Beukenhof ligt in de buurt van de 'Lilse Bergen'. Een park vol waterplezier waar u  met de hele familie van kunt genieten.
 
Wandelingen
In de Antwerpse Kempen is het aanbod aan wandelingen die u alleen of met begeleiding van een gids kunt maken eindeloos. Wandelt u graag door ongerepte natuur of doet u liever tochten waarbij u meer te weten komt over de historische achtergrond? Er is altijd een route die aan uw keuze voldoet.
 
Fietstochten
Zo'n 2.000 kilometer aan goed onderhouden fietspaden die u zelf naar hartelust kunt combineren wachten op u. Themaroutes, natuurroutes, mountainbikeroutes... Zowel de ervaren als recreatieve fietser vinden hun gading.
 
Bent u niet in de mogelijkheid zelf fietsen mee te nemen? Geen probleem, op 150m van het hotel hebt u de mogelijkheid een fiets te huren. U dient dit hievoor wel een afspraak te maken op nummer: 03/383 09 58 (Fietsenverhuur Eikelspark)
 
Natuurgebieden
Hotel Beukenhof is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers. In de onmiddellijke omgeving van het hotel vindt u een rijk aanbod aan natuurgebieden.
 
Alle informatie
 
© 2015 Hotel Beukenhof, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory