Home
A tot Z |

Referenties

Eddy Smits - secretaris OCMW Malle

Wij hebben de samenwerking voor het opknappen van de woning als positief ervaren. Een van de uitgangspunten van OCMW Malle is om kansen te bieden aan mensen die buiten het reguliere, traditionele werkcircuit vallen. Het project van Kina kadert perfect in dit uitgangspunt. Het is niet onze bedoeling om “goedkope” werkkrachten te hebben om onze klussen uit te voeren. Het sociale aspect is een belangrijke meerwaarde voor uw activiteit. Met dit principe moet rekening gehouden worden bij de eindbeoordeling.

Voor ons is de eindbeoordeling (prijs/ kwaliteit) uitermate positief. Conclusie is dat wij graag nog beroep gaan doen op uw karweidienst.

Aansluitend kunnen wij u meedelen dat wij met uw dienst gaan samenwerken voor de afwerking van een tweede woning.

Kristel Van den Bulck - OCMW Wijnegem
Voor de opfrissing van een woning van het OCMW van Wijnegem werd beroep gedaan op de diensten van Kina. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De karweidienst van Kina denkt actief mee en zorgt voor een stipte en nauwkeurige uitvoering van de werken.
Leen Coenen - OCMW Zandhoven
De werkmensen van de karweidienst van Kina waren snel inzetbaar. We kunnen spreken van flexibele communicatie en afspraken. Bedankt voor de vlotte samenwerking!
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring