Home
A tot Z |

Kwaliteitseisen

De KINA p.v. ondersteuning is optimaal geïntegreerd binnen de werking van de leden; als eigen stafmedewerkers dragen wij bij aan de interne kwaliteitswerking en het optimaal functioneren van elk OCMW op zich.
 
De medewerkers van KINA p.v. stellen hun gezamenlijke kennis en informatie op eigen initiatief ter beschikking van leden.
 
De medewerkers van KINA p.v. zorgen voor een evalueerbare rapportage van hun geleverde prestaties en tijdsbesteding, ten behoeve van de betrokken leden.
 
De medewerkers van KINA p.v. behandelen de leden en hun personeel als klant. Zij houden zich aan de afspraken, zijn continu bereikbaar en komen zo veel mogelijk ter plaatse, wanneer het de andere past.
 
Elk in hun aandachtsgebieden, volgen de medewerkers van KINA p.v. de juridische en maatschappelijke ontwikkelingen actief op en fungeren zij als draaischijf voor het gezamenlijke leerproces van de betrokken leden.
Elk in hun aandachtsgebieden, identificeren de medewerkers van KINA p.v. de nieuwe behoeften en dragen zij creatief bij tot informatiedoorstroming en overleg en tot het ontwikkelen van grensoverschrijdende antwoorden of oplossingen.
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring