Home
A tot Z |

Vrijwilligerswerk

Telefonisch consulent KINA pv.
KINA p.v. zoekt een telefonisch consulent. Hebt u goede kennis van de sociale kaart en kan u overdag regelmatig telefoon beantwoorden? Lees dan zeker verder! Bovendien ontvangt u voor dit engagement een leuke vrijwilligersvergoeding!
INWONENDE HUISMEESTER CRISISOPVANG
Bent u op zoek naar betaalbare huisvesting en wil u dit combineren met een vrijwillig sociaal engagement? Bent u een huismus maar wil u toch mensen in nood verder helpen? KINA p.v. biedt aan één alleenstaande de mogelijkheid in ons hotel te Malle te komen inwonen. (klik op titel voor meer info)
INWONENDE HUISMEESTER ZORGBOERDERIJ
Bent u op zoek naar betaalbare huisvesting en wil u dit combineren met een vrijwillig sociaal engagement? Bent u een huismus maar wil u toch mensen verder helpen? KINA p.v. biedt de mogelijkheid om in een studio binnen de zorgboerderij te komen inwonen. In ruil verwachten we dat u voornamelijk ’s nachts en in het weekend als vrijwilliger een aantal praktische taken uitvoert en zorgt voor toezicht.
VOEDSELOPHALING VOOR MENSEN IN NOOD
Heb jij er ook een hekel aan dat er dagelijks wereldwijd tonnen voedsel wordt verspild? Wil jij je steentje bijdragen aan de opvang van mensen in nood? Neem dan snel contact op met Inse Hendrickx via home@kina.be of 03 218 72 09.
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring