Week van de Kinderopvang: Sterren op de Speelvloer!

Kwaliteitszorg  |  2 jaren geleden

De Week van de Kinderopvang 2022 van 10 tot 16 oktober zet dit jaar alle 'Sterren op de speelvloer!' in de kijker!

Met dit initiatief van talrijke organisaties in de sector willen we naar jaarlijkse gewoonte élke medewerker in de kinderopvang waarderen voor hun inzet. Tijdens de Week van de Kinderopvang willen we hen in de spotlights zetten en de talloze medewerkers in de kinderopvang de erkenning te geven die ze verdienen voor het fantastische werk dat ze leveren.

Wil je iemand in de kinderopvang persoonlijk bedanken voor hun harde werk om elk kind een fijne opvangtijd te bezorgen? Via de digitale complimentenbutton van Opgroeien kun je hen een virtueel compliment opsturen!

Wil je zelf iets organiseren binnen jouw gemeente om medewerkers in de kinderopvang in de bloemetjes te zetten? Laat je inspireren door het promomateriaal, zoals complimentkaarten en affiches, van VVSG om er een geslaagde week van te maken!

 

Samen met KINA naar een kwaliteitsvolle opvang

Ook KINA bedankt alle kinderbegeleiders vanuit het  Lokaal loket kinderopvang Voorkempen (Brecht, Schilde, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Zandhoven, Zoersel en Malle) voor hun enorme betrokkenheid en grote flexibiliteit. Hun dagelijkse inzet, zorg en liefde voor alle baby’s en peuters is bewonderenswaardig. Zij doen er alles aan om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren waar de kinderen kunnen openbloeien.

Nogmaals voor jullie: een hele dikke merci!

Het Team Lokaal Sociaal Beleid van KINA coördineert  het Lokaal loket kinderopvang Voorkempen en organiseert in november een schepenoverleg met de betrokken gemeenten, in samenwerking met VVSG en Kind en Gezin om te bekijken hoe ze als lokaal bestuur organisatoren kinderopvang beter kunnen ondersteunen.

Daarnaast bieden onze stafmedewerkers met het oog op  Kwaliteitszorg ook  ondersteuning bij de diensten kinderopvang van verschillende lokale besturen die vragende partij zijn.

Benieuwd hoe het Team Kwaliteitszorg en Lokaal Sociaal Beleid voor jouw bestuur mogelijks een meerwaarde kan betekenen?