KOPop Informatieveiligheid: Business Continuity Plan

Via het  KOPop Informatieveiligheid: Business Continuity Plan kunnen medewerkers van lokale besturen collega’s ontmoeten van andere besturen, ervaringen delen en een grotere deskundigheid verwerven in continuïteit voor diensten te verzekeren.

BCP voor continuïteit dienstverlening

De toenemende digitalisering introduceert risico’s maar ook opportuniteiten op vlak van informatieveiligheid. Lokale besturen moeten voortdurend hierop inspelen, wat een grote uitdaging vormt voor de organisatie. Daarnaast is het voorzien van continuïteit in de dienstverlening van essentieel belang voor lokale besturen. Hiervoor kan een Business Continuity Plan (BCP) helpen. Met deze bijeenkomsten willen we jullie graag begeleiden door de belangrijkste uitdagingen samen te analyseren en aan te pakken.

Kennis Ondersteuningsplatform voor lokale besturen

Welzijnsvereniging KINA p.v. wil haar leden ondersteunen in het werken rond het thema ‘informatieveiligheid’ door een Kennis Overleg Platform (KOPop) te organiseren. Tijdens deze bijeenkomst kan je collega’s van andere besturen ontmoeten, ervaringen delen en een grotere deskundigheid verwerven over het thema.

 

KINA-academie

Team vormingspunt

E-mail vormingspunt@kina.be

Interesse KOPop's KINA-academie?

Heeft jouw bestuur interesse om deel te nemen aan het KOPop Informatieveiligheid: BCP of één van de andere KOPop’s van de KINA-academie? Neem dan zeker een kijkje op onze activiteitenkalender.

Naar Activiteitenkalender