Home
A tot Z |

Jobs

 
Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
Concessionaris brasserie-restaurant te Malle
Voor haar brasserie-restaurant te Antwerpsesteenweg 503 in Westmalle. Mooi gelegen, vlakbij de gekende Trappisten. Een toeristische trekpleister in een groene omgeving, met fiets- en wandelmogelijkheden. Het restaurant is mooi en compleet ingericht, met een mogelijkheid tot meer dan 80 zitplaatsen (a.d.h.v. compartimentering met eiken schuifdeuren), een volledig ingerichte keuken, een terras voor- en achteraan, een verwarmde schuur, een buitenspeeltuin en een parking. 
Zelfstandige bio-zorgboer
De zorgboerderij van KINA p.v. is een nieuw initiatief dat begin 2019 zal opstarten en hiervoor zoeken we de gepaste zorgboer! 
Bent u op zoek naar landbouwgrond (+/- 1 hectare) waar u aan biologische groenten- of fruitteelt kan doen? Bent u sociaal ingesteld en weet u de hulp te waarderen van onze verblijvers in de zorgboerderij, in het kader van hun re-activeringstraject? Dan kijken wij er naar uit met u kennis te maken!
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring