Home
A tot Z |

Jobs

 
Stafmedewerker informatieveiligheid
Als specialist staat u OCMW’s en gemeentebesturen bij in de uitvoering van hun verplichtingen rond beveiliging van datanetwerken, o.a. in het kader van de aansluiting op de Kruispuntbank Sociale Zekerheid en het Rijksregister. De stafmedewerker speelt proactief en flexibel in op de ontwikkelingen binnen dit vakgebied en op de wijzigende behoeften van de leden.
Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
Stafmedewerker Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitszorg

KINA p.v. is op zoek naar een stafmedewerker Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitszorg om de OCMW's en gemeenten bij te staan bij het uittekenen van een gedragen Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitsbeleid.

Concessionaris brasserie-restaurant te Malle
Voor haar brasserie-restaurant te Antwerpsesteenweg 503 in Westmalle. Mooi gelegen, vlakbij de gekende Trappisten. Een toeristische trekpleister in een groene omgeving, met fiets- en wandelmogelijkheden. Het restaurant is mooi en compleet ingericht, met een mogelijkheid tot meer dan 80 zitplaatsen (a.d.h.v. compartimentering met eiken schuifdeuren), een volledig ingerichte keuken, een terras voor- en achteraan, een verwarmde schuur, een buitenspeeltuin en een parking. 
Stafmedewerker psycholoog
Als specialist voorziet u de OCMW’s van een psychologische ondersteuning, waarbij deze zowel gericht is naar de sociale diensten van de OCMW’s enerzijds als naar het cliënteel van de OCMW’s anderzijds.
Projectmedewerker arbeidstrajectbegeleiding
Als projectmedewerker arbeidstrajectbegeleiding wordt u tewerkgesteld in het kader van een samenwerkingsovereenkomst sociale tewerkstelling tussen 8 leden-OCMW’s van KINA p.v. U begeleidt de cliënten van deze OCMW's naar een betere inschakeling in de maatschappij door hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen.
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring