Home
A tot Z |

Jobs

 
Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
Concessionaris brasserie-restaurant te Malle
Voor haar brasserie-restaurant te Antwerpsesteenweg 503 in Westmalle. Mooi gelegen, vlakbij de gekende Trappisten. Een toeristische trekpleister in een groene omgeving, met fiets- en wandelmogelijkheden. Het restaurant is mooi en compleet ingericht, met een mogelijkheid tot meer dan 80 zitplaatsen (a.d.h.v. compartimentering met eiken schuifdeuren), een volledig ingerichte keuken, een terras voor- en achteraan, een verwarmde schuur, een buitenspeeltuin en een parking. 
Zelfstandige bio-zorgboer
De zorgboerderij van KINA p.v. is een nieuw initiatief dat begin 2019 zal opstarten en hiervoor zoeken we de gepaste zorgboer! 
Bent u op zoek naar landbouwgrond (+/- 1 hectare) waar u aan biologische groenten- of fruitteelt kan doen? Bent u sociaal ingesteld en weet u de hulp te waarderen van onze verblijvers in de zorgboerderij, in het kader van hun re-activeringstraject? Dan kijken wij er naar uit met u kennis te maken!
Coördinator sociale economie
KINA p.v. is op zoek naar een coördinator sociale economie. Hij/Zij heeft de taak om binnen een regio van 20 gemeentes een samenwerkingsverband Lokale Sociale Economie op poten te zetten, om het lokale werkveld van de sociale economie te ondersteunen en een gunstige omgeving te creëren voor groei, innovatie en optimalisatie in de sociale economie.
Stafmedewerker lokaal sociaal beleid en kwaliteitszorg
Als specialist staat u OCMW en gemeente bij om een gedragen Lokaal Sociaal Beleid en Kwaliteitsbeleid uit te tekenen. Ook bij het uitwerken van acties om hieraan uitvoering te geven kunnen zij rekenen op uw gespecialiseerde ondersteuning. Zo dragen we bij tot een kwaliteitsvolle dienstverlening van onze OCMW’s en gemeenten.
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring