Home
A tot Z |

Jobs

Projectmedewerker sociale economie
Heb jij zin om jouw schouders mee te zetten onder het project van een voedseldistributieplatform dat voedseloverschotten ophaalt bij schenkers en verder verdeelt tot bij mensen in armoede? Ben jij enthousiast de coördinator sociale economie te ondersteunen bij andere projecten binnen de sociale economie? Denk jij graag mee over de opstart van nieuwe projecten sociale economie? Heb jij affiniteit met de openbare sector? Draag jij een warm hart voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek zijn!
Ploegbaas praktijkdocent karweidienst

Ben jij een handige harry? Ben jij sociaal ingesteld? Heb jij enige ervaring met leidinggeven? Durf je een uitdaging aan? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Stafmedewerker psycholoog

Heb jij een grote affiniteit met maatschappelijk kwetsbare doelgroepen? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan een laagdrempelige psychologische ondersteuning? Ben jij in het bezit van een diploma psychologie? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Poetshulp met dienstencheques (SINE)
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze poetsdienst in de regio Malle. Dit is een deeltijdse tewerkstelling (19/38) in het kader van dienstencheques. 

Opgelet! Dit is een SINE-tewerkstelling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.
 © 2020 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring