Home
A tot Z |

Kunst in Kamers

De voorbije jaren tekende KINA p.v.  voor een betekenisvol project in het kader van SOCIO CULTURELE PARTICIPATIE en KUNST.

In het noodhotel werd met steun van de Vlaamse Gemeenschap een kunstproject gerealiseerd. De bedoeling was de kamers waar personen met een onderdakproblematiek opgevangen worden,  te verlevendigen en kunst niet alleen visueel maar ook middels in het dagdagelijks leven gehanteerde  zaken (zeep, spel kaarten, notaboekjes …) dicht bij de cliënten te brengen.

Met  Koen Broucke, Peter De Cupere en Nick Andrews verleenden gerenommeerde kunstenaars hun medewerking. Hun  respectievelijke websites kunnen wellicht meer overtuigen:

- www.atelierbroucke.com

- www.peterdecupere.net

- www.dezwartepanter.com/andrews.html

 

Om het project financieel rond te krijgen werd telkens in beperkte oplage een kunstwerk gerealiseerd. KINA kan deze te koop aanbieden aan overheidsinstellingen. De leden OCMW’s kregen reeds de kans. Nu wordt ook aan anderen de gelegenheid te geven één of meerdere kunstwerken aan te kopen. Met de kunstenaars werd afgesproken dat enkel openbare instellingen de werken kunnen kopen omdat de kostprijs veel lager is dan wat voor een werk van hen gevraagd wordt in galerieën of tijdens tentoonstellingen.

De verkoop moet onze organisatie in staat stellen dit prachtige initiatief verder te zetten.

Peter De Cupere
Genummerd (1-100) en gesigneerd, met zeepjes en boekje
Druk: € 300
Ingekaderd: € 400
Afmetingen: 78.5 cm x 58 cm
Overview
Detail 1
Detail 2
Detail: zeep Old Life
Detail: zeep New Life
Detail: boekje 1
Detail: boekje 2
 © 2015 Kina, Alle Rechten Voorbehouden | the eForum Factory | Sitemap | Privacy verklaring